نقشه ی سایت

دیدار جمعی از بسیجیان دانشگاه با خانواده های شهیدان رضائیان و شاه محمدی

1400-09-06
دیدار جمعی از بسیجیان دانشگاه  با خانواده های شهیدان رضائیان و شاه محمدی

به مناسبت بزرگداشت هفته بسیج، رئیس اداره عقیدتی سیاسی به همراه فرمانده حوزه مقاومت بسیج دانشگاه، مسئول بسیج دانشجویی و جمعی از بسیجیان دانشگاه صنعتی مالک اشتر در منزل شهیدان رضائیان حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی مالک اشتر، در این دیدار حجت الاسلام یساقی و جمعی از بسیجیان با تکریم مقام شامخ شهدا و اهدای هدایا، با برادر جانباز شهیدان رضائیان و خواهر این دو شهید در محله لویزان دیدار کردند.

حجت الاسلام یساقی با اشاره به بیان رهبری که فرمودند «گاهی فضیلت جانبازان از شهدا بیشتر است» گفت: جانبازان و ایثارگران حق بزرگی برما و نسل ­های آینده دارند وعلاوه بر اینکه ما باید قدردان همه جانبازان جنگ تحمیلی باشیم، شما عزیزان هم قدر خود را بدانید چراکه در مقابل این سختی هاکه تحمل می کنید اجر عظیم به شما می دهند و با فضیلت ترین کارها، سخت ترین و دشوارترین آنهاست.

دراین دیدار جانباز سرافراز و برادر دو شهید، دکتر مجید رضائیان که از ناحیه هر دوچشم نابینا شده بود، ضمن بیان نحوه مجروح شدنش در عملیات کربلای پنج و چگونگی شهادت برادرانش، خاطراتی را نیز از حضور مقام معظم رهبری درمنزل شهیدان رضائیان بیان کرد.

در دیگر دیدار که رئیس اداره عقیدتی سیاسی دانشگاه و تعدادی از بسیجیان با خانواده شهید شاه محمدی در محله حکیمیه داشتند، با اهدای هدایا  از ایثار و صبر مادر شهید قاسم شاه محمدی  تقدیر به عمل آمد. شهید قاسم شاه محمدی در سن سیزده سالگی به جبهه اعزام شد و در اسفند سال 1364 در عملیات والفجر8 و در منطقه فاو به درجه رفیع شهادت نائل گردید.

تعداد بازدید کل : 20025068
تعداد بازدید امروز: 1592